Ceta Bever

Ben je op zoek naar een goede beits voor je schilderklus? Ceta Bever is een merk wat professionele producten zoals beits aanbiedt. Een schuur of tuinhuis bescherm je met beits. Kies voor een beschermende (transparante) beits laag om deze ruimtes goed te onderhouden. Het materiaal blijft er goed uit zien en behoudt een mooie uitstraling. Met de producten uit Ceta Bever assortiment zorg je ervoor dat ook binnen je meubels, deuren & kozijnen en de trap tegen allerlei ongemakken beschermd zijn.

Kies de juiste beits bij wat je wilt beitsen. Beits is er in twee varianten; transparant en dekkend. Bij het gebruik van transparante beits is het hout na afwerking nog steeds zichtbaar. Een dekkende beits geeft de ondergrond, zoals de naam al zegt een dekkende kleur.

Kijk bij het gebruik van Ceta Bever producten goed naar het moment van gebruik. Schilderen of lakken met Ceta Bever producten in een te koude omgeving niet wenselijk. De verf zal dan niet goed opdrogen, maar bevriezen. Kies ook voor goede verfmaterialen, zoals een goede kwast en stevige rollers.

Koop Ceta Bever producten zoals Tuinmeubel beits goedkoop en veilig bij Merkverf.nl. Wij verzekeren je van goede kwaliteit, zijn specialist in verf en bieden geweldige aanbiedingen. Bestel je Ceta Bever producten online. Vragen? Je kan ons je vragen dagelijks stellen, wij helpen je graag met je verfklus en geven specialistische kennis over onze producten en merken.

Tuinmeubel beits 2,5L

Oorspronkelijke prijs was: € 62,95.Huidige prijs is: € 25,00.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Oorspronkelijke prijs was: € 22,45.Huidige prijs is: € 12,50.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina